Suutarimestari Ville on Suomen virallinen Lowa -korjaamo


by Ville H., 8.11.2023
Etsitkö asiantuntevaa ja luotettavaa Lowa-vaelluskenkien korjauspalvelua? Kokeneet suutarimme korjaavat Lowa -kenkäsi kokemuksella ja ammattitaidolla, jotta voit jatkaa seikkailujasi huoletta.

Lowa valitsi meidät 11/2023 viralliseksi suutarikseen. Meidän kautta korjautat Lowa -kenkäsi tikkaukset Gore-Tex -kalvon ehjänä pitävällä tavalla, vaihdat korkolaput ja tarvittaessa uudelleen pohjaamme vaelluskengät.

Käytämme Lowa -korjauksissa Vibramin valmistamia pohjia ja korkolappuja.

Voit tuoda kenkäsi mihin tahansa liikkeistämme tai postittaa ne meille. Katso ohjeet tästä.

Suosittelemme ostamaan korjauksen verkkokaupan kautta, jolloin saamme osoitetiedot suoraan järjestelmään ilman naputtelua. Verkkokaupassa voit maksaa myös laskulla Paytrailin kautta.

Miksi valita meidät?

Erikoistunut Lowa-kenkien pohjaus: Meillä on tietotaitoa vaelluskenkien pohjauksesta. Jokainen kenkäpari käsitellään huolella ja ammattitaidolla painottaen kestävyyttä.
Korkealaatuiset materiaalit: Käytämme ainoastaan Vibram -pohjamateriaaleja ja työmenetelmiä, jotta korjaukset ovat kestäviä ja tyydyttävät jokaisen vaeltajan tarpeet.
Nopea palvelu: Odottaminen ei ole hauskaa. Siksi pyrimme tarjoamaan ripeää palvelua ilman laatukompromisseja. Lowa -kenkien uudelleenpohjaus vie noin 2-3 viikkoa.

Vaelluskenkien pohjaus
 
Tuotteet‪»Palvelut‪»Kenkien pohjaukset‪»
Vaelluskenkien pohjaus
139,90 €
(2)
Heti saatavilla
Vibram Roccia -korkolaput vaelluskenkiin
 
Tuotteet‪»Palvelut‪»
Vibram Roccia -korkolaput vaelluskenkiin
34,90 €
Heti saatavilla